Vergaderen

Het nieuwe gebouw van New Challenge geeft ruimte aan drie semi-grote vergaderzalen. Vergaderen gebeurt het best en het meest effectief in een rustige omgeving. New Challenge bevindt zich in een groot uitgestrekt bosgebied met de daarbij horende rust.

De vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over alle technische aspecten. Flip overs, beamer en notitieblokken maken onder andere deel uit van de gehele uitrusting. Bij aankomst staan de kannen met koffie en thee opgesteld boven in de vergaderzalen (is een mogelijkheid, niet standaard).

Om optimaal te kunnen vergaderen, kunt u kiezen om tussendoor deel te nemen aan een activiteit. Een dergelijke pauze kan worden ingevuld met bijvoorbeeld een activiteit als boogschieten. Op deze wijze zorgt New Challenge voor u en uw collega’s voor een juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Tijdens het vergaderen is er ook mogelijkheid tot een lunch of andere versnaperingen.

Mocht u interesse hebben in het huren van een vergaderruimte, Laat het ons weten via de mail of telefonisch. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Direct reserveren

Ontdek onze arrangementen

voor Bedrijven~Vergaderen